Liity jäseneksi

TARVITSEEKO YRITYKSESI LISÄÄ PUHTIA?

Mistä uusia asiakkaita lisää? Miten löytäisin uusia ideoita toiminnan kehittämiseen? Verkostoituako vai jatkanko yksin? Alihankkijoita? Kuulostaako tutulta?

Hämeen uusyrityskeskus ry on seudun yksi merkittävimmistä yrittäjyyden edistämisen saralla toimivista organisaatioista. Vuodesta 1998 neuvontapalvelumme kautta on perustettu jo yli 5000 yritystä, asiakkaita meillä on käynyt yli 50 000. Ja luvut sen kuin jatkavat kasvua..!

Näissä luvuissa löytyy tuoreita ajatuksia, ideoita ja tekijöitä. Hämeen uusyrityskeskus ry auttaa ja neuvoo yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä seudun merkittävien työelämän edustajien, yritysten, oppilaitosten ja julkisen sektorin kanssa. Verkostomme ovat laajat. Uusyrityskeskukset toimivat valtakunnallisella tasolla 34 eri seutukunnalla.

 

Kiinnostuitko?

Haluatko Sinä ja yrityksesi olla mukana toiminnassamme? Olemalla mukana jäsenenä olet osa laajaa verkostoamme. Sinulla on mahdollisuus edistää seutumme kasvua, yrittäjyyttä ja hyvinvointia. Löydät ehkäpä uusia asiakkaita ja liikekumppaneita, saat mainostilaa ja vieläpä kenties tuoreita ideoita.

Mikä tärkeää myös asiakkaamme tarvitsevat neuvoja ja vinkkejä hyvin monista eri näkökulmista yrittäjyyden alkutaipaleella. Lähde mukaan Hämeen uusyrityskeskuksen toimintaan liittymällä jäseneksi.

 

Ota yhteyttä, kerromme lisää jäsenyydestä ja sen tuomista mahdollisuuksista!