yHDESSÄ YRITYS ONNISTUU

hattula hämeenlinna janakkala

 

Blogi

 • Unelmien tavaratalo

  Aloitin oman urani finanssialalla 2000-luvun alussa. Suoraan koulun penkiltä ja ilman ennakkokäsitystä toimialasta oman suppean asiointihistorian lisäksi. Muistan silloisen konttorinjohtajan puhuneen, että olemme kaikki töissä unelmien tavaratalossa: -Ei kukaan tule pankkiin hakemaan lainaa tai tiliä. He tulevat pankkiin toteuttamaan unelmiaan ja meidän tehtävämme on mahdollistaa ne.

   Niin sai Ville oman uransa alkumetrien työhön tarkoituksen: Toteutan unelmia. Ja kyllä on pakko tunnustaa, että parikymppisestä nuoresta miehestä tavaratalo -vertaus tuntui hieman kaukaiselta. Jokin siinä silti resonoi idealistin tajunnassa. Oman 20 vuoden työuran aikana ajatukset ammatin suuremmasta tarkoituksesta ovat ajoittain saaneet erilaisia sävyjä ja pintaväreitä. Ura on vienyt monille finanssialan eri poluille ja fyysisille sijainneille. Silti työni tekemisen tarkoituksen ydin on kuitenkin pysynyt muuttumattomana: OP:ssa me toteutamme unelmia.

  Uskallatko sinä unelmoida? Uskallatko kertoa unelmistasi muille? Annatko esimerkiksi muita haastamalla kehittää unelmiasi? Onnittelen, jos vastaat kyllä. Olet jo ottanut ensimmäisiä askeleita.

  Meillä OPssa väki kohtaa arjessa päivittäin yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia. Niitä, jotka uskaltava ottaa edellä mainitut riskit. Meille arki ei ole vain rahoituksesta neuvottelemista, tilin avaamista tai kortin tilaamista. Haluamme olla osana sitä polkua, joka johtaa tästä hetkestä kohti unelmien toteuttamista - kanssakulkijana. Haluamme antaa ideoita, sparraamme, kerromme mistä löydät lisää heitä, jotka auttavat eteenpäin.

  Tunnen siksi vahvaa ylpeyttä OP Ryhmän tarjoamista mahdollisuuksista unelmien toteuttamiseen. Oman työni merkityksen toteuttamiseen. En suostu toteamaan, että tarjontamme perustuu tuotteisiin. Ne ovat vain välineitä unelmien toteuttamiseen. Jokaisen unelman toteuttamiseen löydämme ratkaisut. Näitä välineitä on yhtä monia kuin on unelmia ja unelmoijia. Haluamme keskustella kanssasi mistä sinä unelmoit? Herättääkö ajatuksia? Kommentoi alle!

   

  terveisin

  Ville Immonen, asiakkuuspäällikkö

  OP Etelä-Häme, yrityspalvelut

   

  PS. Kannattaa laittaa tämä blogi seurantaan! Esittelemme teille huikeita tyyppejä, jotka tuntevat juuri ne oikeat työkalut unelmiesi kehittämiseen, kasvuun tai todeksi saattamiseen.

  ...

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

Hämeen Uusyrityskeskus

c/o Parkki Business Park
Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Avoinna
Ma-pe klo 8–16, tapaamiset ajanvarauksella ajanvarauskalenterin kautta.

 

Teitä palvelee

Janne Korpela
Yritysneuvoja


Ajanvaraukset

Antti Mikkola
Toimitusjohtaja,
Yritysneuvoja

Ajanvaraukset