yHDESSÄ YRITYS ONNISTUU

hattula hämeenlinna janakkala

 

Asiantuntijaksi

HALUATKO OLLA EDISTÄMÄSSÄ YRITTÄJYYTTÄ

Mistä uusia asiakkaita lisää? Miten löytäisin uusia ideoita toiminnan kehittämiseen? Verkostoituako vai jatkanko yksin? Alihankkijoita? Kuulostaako tutulta?

Hämeen uusyrityskeskus ry on seudun yksi merkittävimmistä yrittäjyyden edistämisen saralla toimivista organisaatioista. Vuodesta 1998 neuvontapalvelumme kautta on perustettu jo yli 5000 yritystä, asiakkaita meillä on käynyt noin 5000. 

Näissä luvuissa löytyy tuoreita ajatuksia, ideoita ja tekijöitä. Hämeen uusyrityskeskus ry auttaa ja neuvoo yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä seudun merkittävien työelämän edustajien, yritysten, oppilaitosten ja julkisen sektorin kanssa. Verkostomme ovat laajat. Uusyrityskeskukset toimivat valtakunnallisella tasolla 34 eri seutukunnalla.

 

Kiinnostuitko?

Haluatko Sinä ja yrityksesi olla mukana toiminnassamme? Olemalla mukana jäsenenä olet osa laajaa verkostoamme. Sinulla on mahdollisuus edistää seutumme kasvua, yrittäjyyttä ja hyvinvointia. Löydät ehkäpä uusia asiakkaita ja liikekumppaneita, saat mainostilaa ja vieläpä kenties tuoreita ideoita.

Mikä tärkeää myös asiakkaamme tarvitsevat neuvoja ja vinkkejä hyvin monista eri näkökulmista yrittäjyyden alkutaipaleella. Lähde mukaan Hämeen uusyrityskeskuksen toimintaan liittymällä jäseneksi.

Ota yhteyttä, kerromme lisää jäsenyydestä ja sen tuomista mahdollisuuksista!

 

 

Hämeen Uusyrityskeskus

c/o Parkki Business Park
Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Avoinna
Ma-pe klo 8–16, tapaamiset ajanvarauksella ajanvarauskalenterin kautta.

 

Teitä palvelee

Janne Korpela
Yritysneuvoja


Ajanvaraukset

Antti Mikkola
Toimitusjohtaja, 20.5.2024 alkaen
Yritysneuvoja

Ajanvaraukset