yHDESSÄ YRITYS ONNISTUU

hattula hämeenlinna janakkala

 

Ajankohtaista

  

 • TOISTASATAA HAKIJAA HÄMEEN UUSYRITYSKESKUKSEEN
  Antti Mikkola toimitusjohtajaksi


  Hattulan, Hämeenlinnan ja Janakkalan alueella toimivan Hämeen uusyrityskeskuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu tiimipäällikkö Antti Mikkola. Uusyrityskeskuksen toimitusjohtajan paikka tuli avoimeksi, kun vuodesta 2019 tehtävässä toiminut Marko Ahtiainen valittiin Hämeen Yrittäjien toimitusjohtajaksi. Avoimesta tehtävästä oli kiinnostunut toistasataa hakijaa. Valinnasta päätti Hämeen uusyrityskeskuksen hallitus. 

  - Toimitusjohtajan avoin tehtävä kiinnosti erinomaisen laajasti. Antti Mikkolan verkostot, kokemus ja osaaminen yritysneuvonnassa vakuuttivat hallituksemme valintaa tehtäessä, toteaa Hämeen Uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Jarmo Kastell.

  Antti Mikkola on toiminut viimeiset vuodet Linnan Kehitys Oy:ssä yrityspalvelutiimin tiimipäällikkönä. Mikkolalla on laajat verkostot Hämeen uusyrityskeskuksen asiakkaiden palvelujen tueksi niin työuralta kuin vapaa-ajan harrastuksista.

  -Hämeen uusyrityskeskus on vakiinnuttanut roolinsa uusien yrittäjien palvelujen osalta ja saanut erinomaista palautetta asiakaspalvelusta jo vuodesta 1998. Toiminnassa keskeisessä roolissa uusien yrittäjien apuna on erinomainen jäsenten verkosto.
  Uskon, että voimme edelleen vahvistaa asiakaspalvelua. Olen motivoitunut edistämään koko seutukunnan elinvoimaa uusien yritysten aikaansaamiseksi, Antti Mikkola pohtii valinnan varmistuttua.

  Hämeen uusyrityskeskus on Hattulan, Hämeenlinnan ja Janakkalan yhteinen seudullinen uusien yrittäjien neuvontaa tarjoava järjestö. Jäsenistössä on kuntien ja kaupungin lisäksi yli 40 yritystä, jotka tarjoavat osana konseptia palveluita henkilöasiakkaille ennen yrityksen perustamista. Hämeen uusyrityskeskus on perustettu vuonna 1998 ja se on osa valtakunnallista yli kolmenkymmenen uusyrityskeskuksen verkostoa.


  Lisätietoja:

  Hämeen uusyrityskeskus ry

  Jarmo Kastell
  puheenjohtaja
  p. 050 314 3487

  Antti Mikkola
  p. 044 771 0055
  toimitusjohtaja 20.5.2024 alkaen

  Kuvassa:
  Hämeen Uusyrityskeskuksen aloittava toimitusjohtaja Antti Mikkola  

    Takaisin

Hämeen Uusyrityskeskus

c/o Parkki Business Park
Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Avoinna
Ma-pe klo 8–16, tapaamiset ajanvarauksella ajanvarauskalenterin kautta.

 

Teitä palvelee

Janne Korpela
Yritysneuvoja


Ajanvaraukset

Antti Mikkola
Toimitusjohtaja,
Yritysneuvoja

Ajanvaraukset