yHDESSÄ YRITYS ONNISTUU

hattula hämeenlinna janakkala

 

Blogi

 • Nettisivut ovat sijoitus yritykseesi

  Kaikki ovat netissä ja siellä sinunkin yrityksesi tulee erottua edukseen. Ammattilaisten osaamisen hyödyntäminen on sijoitus, vaikka sitä usein ajatellaan kulueränä. Emmehän käy myöskään autonkorjaajalla, lääkärillä tai kampaajalla, jotka eivät olisi ammattilaisia?

   Aikakin on rahaa. Loputon kilpailutus voi tuottaa rahallista etua, mutta huomioitko kuinka kauan omaa aikaasi käytät siihen? Käännä mieluummin ajatus siihen, millainen budjetti on käytettävissä, kerro se suoraan palvelun tarjoajalle ja neuvottele mahdollisista ratkaisuista, jota sillä voi ensi alkuun saavuttaa.

  Sanotaan, että kympillä ei saa vitosen tavaraa ja siinä piilee viisaus. Jos olet kuitenkin valmis ostamaan vitosen tavaran epäammattimaiselta tuottajalta, saattaa ostoksesi ollakin vain kolmen euron arvoinen. Kalliiksi nettisivut tulevatkin silloin, kun niistä ei ole hyötyä – riippumatta siitä, paljonko niihin on sijoitettu rahaa tai aikaa. Nettisivujen tarkoitushan on nimenomaan kasvattaa liikevaihtoa.

  Satsaamalla kympin, saavutat sijoituksesi ansiosta lisää pöhinää nettisivuillesi, kontakteja ja ostostapahtumia. Vahvistat yrityksesi brändiä uskottavalla ulkoasulla ja teknisesti toimivilla ratkaisuilla. Suunnittelemalla huolellisesti sivustosi sisällön ja mielenkiintoisen ulkoasun, saumatonta toimivuutta varsinkaan unohtamatta - tuottavat nettisivusi siihen satsatut eurot pikemmin takaisin.

   

  Katja Niemi, Opiferum Oy

  Kirjoittaja on markkinointipäällikkö hämeenlinnalaisessa verkkosivuja tuottavassa yrityksessä.

   

  Opiferum on Hämeen Uusyrityskeskuksen jäsenyritys. Yritys tarjoaa veloituksetonta asiantuntemusta ja neuvontaa aloittaville yrittäjille verkkosivuihin, verkkokauppoihin ja verkkopalveluihin liittyen. Yrityksille Hämeen Uusyrityskeskuksen jäsenyys on kannattva investointi ja tukee samalla Hämeenlinnan setukunnan yrittäjyyttä. Tutustu Hämeen Uusyrityskeskuksen jäsenyyteen tästä 

      

   

   

   

   

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:

Hämeen Uusyrityskeskus

c/o Parkki Business Park
Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Avoinna
Ma-pe klo 8–16, tapaamiset ajanvarauksella ajanvarauskalenterin kautta.

 

Teitä palvelee

Janne Korpela
Yritysneuvoja


Ajanvaraukset

Antti Mikkola
Toimitusjohtaja,
Yritysneuvoja

Ajanvaraukset