yHDESSÄ YRITYS ONNISTUU

hattula hämeenlinna janakkala

Ajankohtaista

 • Hämeen Uusyrityskeskus piti poikkeuksellisesti kevätkokouksensa Koronaepidemian rajoitusten vuoksi kesäkuussa. Sääntömääräisten kevätkokousasioiden lisäksi mielenkiintoa herätti yhdistyksen hallituksen vuoden alusta valmistelema strategiaehdotus kevätkokoukselle. 

  Kevätkokous vahvisti uudistetun strategian yksimielisesti. Uusyrityskeskuksen toiminnan perusta on jatkossakin yrityksen perustamisesta kiinnostuneiden ihmisten palveleminen ja siihen liittyvä neuvonta. Yhdistys tulee jatkossa tiivistämään rooliaan yhteistyössä alueen oppilaitosten kanssa yrittäjyyskasvatukseen liittyen. Kolmantena uutena painopisteenä on yrittäjyysvalmennus. Lisäksi yhdistys panostaa aloittavien yrittäjien palveluihin liittyvään vaikuttamistyöhön sekä markkinointiin ja viestintään.

  - Vuodet 2019 ja 2020 ovat olleet erittäin työläitä ja tapahtumarikkaita Hämeen uusyrityskeskuksessa. Toimitusjohtajan vaihdoksen ja toimitilojen muutoksen jälkeen uudistettu strategia mahdollistaa uusyrityskeskuksen yhä merkittävämmän panoksen antamisen seutumme elinvoiman kehittämiseen. Uusyrityskeskuksen toiminnassa julkisen ja yksityisen sektorin resurssit saadaan nyt käytettyä entistäkin paremmin hyvien tulosten aikaansaamiseksi, kommentoi Hämeen uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Kari Suokas.  

  Yhdistys on uudistanut mittaristonsa, jolla se raportoi toiminastaan jäsenistölle sekä sidosryhmille. Mittariston uudistaminen on otettu hyvin vastaan yhdistyksen jäsenistön keskuudessa. Lisäksi yhdistys on uudistanut ilmeensä, nettisivunsa sekä uusii vuoden 2020 aikana toimintansa markkinointiin liittyvät elementit. 

  Vuoden 2019 tilinpäätös osoitti 243 000 euron liikevaihdolla 4000 euron alijäämaa.  Tulos oli kuitenkin runsaat 9000 euroa budjetoitua parempi. Vuoden 2020 näkymät talouden suhteen ovat myönteiset, eikä Koronaan liittyen ole näköpiirissä merkittäviä riskitekijöitä. 

  - Edellytykset uusien yrittäjien neuvonalle ovat hallituksen valmisteleman ja kevätkokouksen hyväksymän strategian pohjalta erinomaiset. Tulemme panostamaan henkilöstön ja asiantuntijoiden osaamiseen sekä viestintään huomattavasti aiempaa enemmän. Haluamme olla asiakkaillemme edelleen asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani. Missiomme, että asiakas voi perustaa yrityksen sujuvasti neuvontamme avulla, toteaa Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Marko Ahtiainen.

  Hämeen Uusyrityskeskus palvelee vuosittain noin 200 asiakasta. Asiakkaiden perustamia yrityksiä aloittaa vuosittain keskimäärin 150.  Uusyrityskeskuksella on lähes 50 jäsentä. Jäsenet ovat asettaneet lähes 80 asiantuntijaa palvelemaan aloittavia yrityksiä. Uusyrityskeskuksen palvelut ovat veloituksettomia asiakkaille. Veloituksettomat palvelut perustuvat yritysten jäsenmaksuihin ja Hämeenlinnan seudun kuntien sopimuksen varaiseen rahoitukseen sekä asiantuntijoiden tarjoamaan veloituksettomaan neuvontaan. Hämeen Uusiyrityskeskus noudattaa toiminnassaan Iso 9001 laatujärjestelmää.    

  Lisätietoja:

  Hämeen Uusyrityskeskus ry

  Kari Suokas 
  hallituksen puheenjohtaja 
   040 770 9285

  Marko Ahtiainen
  toimitusjohtaja 
   050 301 9009
  marko.ahtiainen@uusyrityskeskus.fi
  www.hameenuusyrityskeskus.fi 

   

    Takaisin

Blogi

Sujuvasti yrittäjäksi

Hämeen Uusyrityskeskus on yksi maamme kolmestakymmenestä uusyrityskeskuksesta. Järjestömme on perustettu vuonna 1998 alueemme asiakkaiden, yritysten, elinkeinoelämän ja kuntien yhteisestä tarpeesta.

Neuvomme, palvelemme ja autamme yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä henkilöitä, jotka perustavat yrityksen Hattulaan, Hämeenlinnaan tai Janakkalaan. Palvelumme on asiakkaille veloituksetonta ja ehdottoman luottamuksellista.   

Palvelemme asiakkaitamme yli 40 jäsenen ja noin 80 asiantuntijan voimin.

Tutustu Sujuvasti yrittäjäksi! esitteestä palveluihimme.  

 

Hämeen Uusyrityskeskus

c/o Parkki Business Park
Raatihuoneenkatu 21-23
13100 Hämeenlinna

Avoinna
Ma-pe klo 8–16, tapaamiset ajanvarauksella. 

Ota yhteyttä

Marko Ahtiainen
Toimitusjohtaja,
yritysneuvoja

p. 050 301 9009
marko.ahtiainen
@uusyrityskeskus.fi

Janne Korpela
Yritysneuvoja
 

p. 0400 813 270
janne.korpela
@uusyrityskeskus.fi

 

 

Hämeen uusyrityskeskus ry

c/o Parkki Business Park
Raatihuoneenkatu 21-23
13100 HÄMEENLINNA

Janne Korpela
p. 0400 813 270
janne.korpela@uusyrityskeskus.fi

Asiakastapaamiset ajanvarauksella


Marko Ahtiainen
p. 050 301 9009
marko.ahtiainen@uusyrityskeskus.fi

 

Tietoturvaseloste - Verkkosivut Opiferum Oy